veiling

Gratis tweedehands veiling

Home Advertentie plaatsen Advertentie Plaatsen Zoeken Top10 Uitleg Contact Links
 
     
 
Antiek
Audio
Auto
Banen
Boeken
Boten
Camping
Computers
Dieren
Diversen
Electronica
Fietsen
Fotografie
Huis
Kleding
Kunst
Licht en geluid
Motoren
Munten
Muziek
Speelgoed
Sport
Telefonie
Vakantie
Verzamelen
Video en DVD
Websites
Woningen
 
     
2eHands Pagina
Beltonen
 
Link Aanmelden
Hoe kunt u de verschillende opties van Veilingwebsite gebruiken?

Bieden
Een bod kunt u op eenvoudige wijze plaatsen door in het gedeelte onder de advertentie een getal / bod naar keuze in euro's in te voeren in het eerste vakje. Daarna voert u uw eigen email adres in het tweede vakje in. Hierna klikt u op bieden om het bod te versturen. Wanneer u uw bod heeft verstuurd zult u een email ontvangen waarin u uw bod nog eens kunt nakijken en daarna kunt activeren. Het activeren gebeurd door op de activeer link in het ontvangen email te klikken. Na het activeren wordt uw bod toegevoegd aan de advertentie.
Let op: u kunt alleen hoger bieden dan het minimum bedrag dat door de verkoper is ingevuld of hoger dan het bod van de hoogste bieder. Lager bieden kan niet aangezien u dan bij voorbaat de bieding verloren hebt.

Advertentie Plaatsen
Veilingwebsite.nl bied u de mogelijkheid om zelf advertenties te plaatsen. In het bovenste menu kunt u kiezen voor de kop "Advertentie Plaatsen" om naar een nieuw scherm te gaan waarin u de advertentie gegevens kunt invullen.
U kunt van de optie om een foto toe te voegen gebruik maken. Door een foto toe te voegen kunt u aan de bezoeker laten zien hoe het product er uit ziet. Deze optie is echter niet verplicht.

Zoeken
Op Veilingwebsite kunt u op een eenvoudige maar effectieve manier zoeken. U hoeft alleen maar het woord waarop u wilt zoeken in te vullen in het vakje en daarna op de zoek knop te klikken. Hierna gaat de zoekmachine automatisch voor u alle advertenties opzoeken die het ingevulde zoekwoord bevatten. Deze advertenties komen dan in beeld en worden gesorteerd op de datum waarop ze geplaatst zijn waarbij de nieuwste advertentie die uw zoekwoord bevat automatisch boven komt te staan zodat u gelijk kunt kijken of er nieuwe advertenties bij zijn gekomen.

Top10
In de top10 kunt u verschillende eigenschappen van advertenties snel bekijken. Zo kunt u o.a. bekijken welke 10 advertenties er als laatste zijn bijgekomen, welke 10 advertenties het snelste aflopen, welke 10 advertenties het populairste zijn, en welke 10 advertenties het goedkoopste zijn. Zo kunt u snel reageren op de voor u belangrijkste advertenties.

Bladeren
Als u bladeren heeft gekozen krijgt u een lijst te zien van alle beschikbare advertenties die zijn geplaatst op www.Veilingwebsite.nl. Deze advertenties zijn ook gesorteerd op datum waarbij de nieuwste advertentie bovenaan de lijst verschijnt.

Veiling website is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.