veiling
Home Advertentie toevoegen Advertentie Plaatsen Zoeken Top10 Uitleg Contact Links
 
     
 
Antiek
Audio
Auto
Banen
Boeken
Boten
Camping
Computers
Dieren
Diversen
Electronica
Fietsen
Fotografie
Huis
Kleding
Kunst
Licht en geluid
Motoren
Munten
Muziek
Speelgoed
Sport
Telefonie
Vakantie
Verzamelen
Video en DVD
Websites
Woningen
 
     
2eHands Pagina
Beltonen
 
Link Aanmelden

     
 
Aanbod

Doeken lijsten en passe partouts

 
Doeken lijsten en passe partoutsKlik op de afbeelding om de grote versie te bekijken

Beschrijving:M. Lijsten www.mlijsten.nl
Lijsten - reproducties passe-partouts

Hengelo (O)woensdag 8 februari 2006

Met deze brief nemen wij de vrijheid om M.Lijsten onder uw aandacht te brengen.
M.lijsten is een moderne lijstenfabriek.
Bij M.Lijsten verstaan we de kunst van lijsten maken en inlijsten van reproducties. Wekelijks rollen er duizenden lijsten in verschillende profielen, formaten en kleuren van de band. De profielen zijn van hout, aluminium of kunststof en ook wat betreft de kleuren is de variatie groot. Rood, goud, whitewash, grenen enz. Er is altijd wel een profiel of kleur wat in uw assortiment past. Naast de fotolijsten produceren we ook spiegels met en zonder facetrand van 30x40 tot 160 cm.
Dankzij het succes van kwaliteitprijsverhoudingen is ons aandeel op de zakelijke markt explosief gegroeid.
Om onze zakelijke klanten optimaal te kunnen blijven adviseren bij inrichtingen en aankopen van onze producten heeft M.Lijsten een aparte verkoopafdeling en showroom geopend.
Kwaliteit, prijs en afgesproken levertijd is voor ons het sleutelwoord. Niet alleen in het vervaardigen van ons product, maar ook in de communicatie naar u toe.
Naast de verkoop van lijsten, spiegels, reproducties, kunstwerken, passe-partouts enz. beantwoorden wij uw vragen snel en doen wij u op eigen initiatief interessante voorstellen ter bevordering voor een nog hogere omzet. Dit is mogelijk door de gedegen marktkennis waarover wij beschikken. Met een team van enthousiaste en vakkundige lijstenmakers garanderen wij een optimale kwaliteit.
Wij beschikken over productiehallen waar met de modernste machines en onze jaren lange ervaring in de lijstenindustrie al uw opdrachten vakkundig worden uitgevoerd.
Ons dochterbedrijf P.J.Collection is gespecialiseerd in het vervaardigen van passe-partouts. Met onze computergestuurde passe-partout snijmachines zijn wij in staat om al uw ideen in elk gewenste passe-partout vorm om te zetten. Met een productie van 3000 tot 7000 passe-partouts per dag zijn wij toonaangevend in europa. Informeer naar onze prijzen.
Constant beschikken wij over een wissellende collectie nieuwe zeefdrukken en reproducties van bekende en aankomende kunstenaars. Ook ons assortiment lijsten wordt regelmatig voorzien van de allernieuwste en in eigen beheer ontwikkelde profielen voor exclusieve verkoop door M.Lijsten. Door ons continue markt onderzoek en het bezoeken van internationale beurzen blijft onze inkoop afdeling steeds op de hoogte van de allernieuwste trends.
Aangezien wij als fabrikant groot inkopen vind u dat terug in onze prijzen.
Onze producten verkopen wij in 18 landen aan o.a. warenhuizen, meubelzaken, fotohandel, kunsthandel. U bent van harte welkom in een van onze winkels of showroom van M.Lijsten aan de W.de Clerqstraat 33 in Hengelo (O). Graag laten wij u zien wat M.Lijsten u te bieden heeft.
Wilt u meer informatie over M.Lijsten of heeft u liever dat een van onze bedrijfsadviseurs u komt bezoeken dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u contact met ons zou opnemen.
Met vriendelijke groet,

Hoogachtend,
Mikel Brett Hobbelink,
Manager/Hoofd PR. M.Lijsten.

  
Prijs: 0
  
Naam: Mikel
E-mail: Klik hier om E-mail te sturen naar de adverteerder
 
Woonplaats: Hengelo
Provincie: Overijssel
  
Geplaatst op:08-02-06 om 12:02:45
Verloopt op:08-03-06 om 12:03:45
 
Bekeken: 4666
Foto: Bekijk foto extern
 
 
Bod Plaatsen:
Bod in :

Emailadres:
 
 
 
 
Geboden:Door:Datum:
Er is nog niet geboden op deze advertentie.
 
Breng een vriend op de hoogte van deze advertentie
Printbare versie van deze advertentie


 

Veiling website is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.