veiling
Home Advertentie toevoegen Advertentie Plaatsen Zoeken Top10 Uitleg Contact Links
 
     
 
Antiek
Audio
Auto
Banen
Boeken
Boten
Camping
Computers
Dieren
Diversen
Electronica
Fietsen
Fotografie
Huis
Kleding
Kunst
Licht en geluid
Motoren
Munten
Muziek
Speelgoed
Sport
Telefonie
Vakantie
Verzamelen
Video en DVD
Websites
Woningen
 
     
2eHands Pagina
Beltonen
 
Link Aanmelden

     
 
Aanbod

Bent u op zoek naar thuiswerk ?

  
Beschrijving:Ik kan U thuiswerk aanbieden dat voor 100% van thuis uit gebeurt. Alle werkzaamheden verlopen van achter uw computer via het internet. Dus geen deur-aan-deur verkoop. U kunt zelf kiezen hoeveel uren U per dag of per week werkt. U bepaalt zelf wanneer U wil werken en hoeveel U wil verdienen. Ongelooflijke bedragen om bijna niets te doen, beloof ik U niet. Zeg nu eens eerlijk, niets voor niets! Ik bied U wel een kans om samen met mij op een eerlijke onbesproken manier uw eigen zaak via het internet op te bouwen. We kunnen samen in teamverband een vast maandelijks inkomen over een langere termijn voor U opbouwen.
Wereldwijd hebben duizenden mensen, die ook op zoek waren naar eerlijk thuiswerk, gekozen om een eigen zaak op te bouwen volgens dit uniek concept. Deze mensen zijn allemaal gestart met hun thuiswerk als bijverdienste en hebben op een relatief korte tijd een mooi vast maandelijks inkomen opgebouwd. Hier spreken we dus over een bewezen kans voor U!
Wilt u ook een graantje meepikken van het groeiend internetverkeer en de daarmee gepaard gaande kansen? Wilt U ook graag uw eigen baas zijn en er in de toekomst financiëel beter van worden? Dan is dit een kans die U niet mag laten voorbij gaan wetende dat we ondersteund worden door meer dan 450 bekende bedrijven wereldwijd.
Om U kennis te laten maken met ons uniek programma, hebben we een gratis en vrijblijvende introductie klaar. We willen dat U eerst kunt zien hoe goed dit werkt zonder dat U één euro moet spenderen. Schrijf U vandaag nog in en ontdek hoe effectief ons marketingplan werkt.
Vul het inschrijfformulier in en ontdek dat er nog steeds teamspirit bestaat binnen deze individuele maatschappij. Inschrijfformulier kunt u vinden op mijn website: http://www.thuiswerk-site.nl
  
Prijs: €0
  
Naam: viviane
E-mail: Klik hier om E-mail te sturen naar de adverteerder
 
Woonplaats: heist op den berg
Provincie: Zeeland
  
Geplaatst op:05-04-07 om 13:04:30
Verloopt op:19-04-07 om 13:04:30
 
Bekeken: 3783
Foto: Nee
 
 
Bod Plaatsen:
Bod in €:

Emailadres:
 
 
 
 
Geboden:Door:Datum:
Er is nog niet geboden op deze advertentie.
 
Breng een vriend op de hoogte van deze advertentie
Printbare versie van deze advertentie


 

Veiling website is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.