veiling
Home Advertentie toevoegen Advertentie Plaatsen Zoeken Top10 Uitleg Contact Links
 
     
 
Antiek
Audio
Auto
Banen
Boeken
Boten
Camping
Computers
Dieren
Diversen
Electronica
Fietsen
Fotografie
Huis
Kleding
Kunst
Licht en geluid
Motoren
Munten
Muziek
Speelgoed
Sport
Telefonie
Vakantie
Verzamelen
Video en DVD
Websites
Woningen
 
     
2eHands Pagina
Beltonen
 
Link Aanmelden

     
 
Aanbod

Pc mederwerkers gezocht.

 
Pc mederwerkers gezocht.Klik op de afbeelding om de grote versie te bekijken

Beschrijving:Wat is de DHS club?
De DHS club staat voor de Discount Home Shopping club. Zoals de naam in het Engels al aangeeft een bedrijf dat thuis winkelen organiseert en daarbij kortingen afspreekt met de aangesloten bedrijven. De DHS club is inmiddels in vele landen ter wereld actief omdat het kopen via Internet steeds minder grenzen kent.
Waar is de DHS club ontstaan?
De DHS club is een initiatief dat geboren werd in Amerika, logisch want dit land was de trendzetter op het gebied van thuis winkelen. Steeds meer mensen gaan het gemak erkennen van het kopen op afstand. Een gemak dat ook nog eens een voordeel voor de klant oplevert, U! De leveranciers van producten en diensten die men via Internet kan kopen hebben dit medium ontdekt als een goedkope en efficiënte manier om zonder tussenhandel rechtstreeks aan de klant te kunnen leveren. Ze hebben ook minder kosten aan zaken als een winkelpand en personeel. Dit levert een voordeel op waar u ook van kunt profiteren.
Kopen met korting via de DHS club!
De DHS club geeft leveranciers de mogelijkheid zich aan te sluiten en op deze manier een grote groep klanten te vergaren die het liefst bij de aangesloten bedrijven van de DHS club winkelen. Een DHS lidmaatschap is bovendien GRATIS!
Het verschil tussen een DHS klanten en VIP Lidmaatschap?
Een klant kan kopen met korting bij de aangesloten bedrijven. De korting wordt achteraf uitbetaald in betaalpunten die men op kan sparen en gebruiken voor andere aankopen. Een VIP lidmaatschap staat voor Vested Income Partner. Dit betekend dat deze leden beloond worden voor het sturen van nieuwe klanten en een kleine beloning krijgen over de aankopen van elke klant die ze via mond tot mond reclame weten te interesseren voor de DHS club. Naar mate de VIP leden via het DHS club online trainingsprogramma meer vaardigheden ontwikkelen en het daarbij behorende werk verrichten gaan ze een inkomen opbouwen dat steeds meer procenten winst op gaat leveren. Het werk kan vanuit huis verricht worden en is een uitgelezen kans voor een ieder om als carrière mogelijkheid te zien.
Wat kost een VIP lidmaatschap?
Een VIP lidmaatschap kost eenmalige inschrijfregistratie $49,95 en een maandelijkse bijdrage van $25 dollar. Deze bijdrage verdient men al terug als men in twee verschillende lijnen ook een VIP lid kan introduceren. Dit introduceren wordt bovendien gedaan met de hulp van ervaren VIP leden op het moment dat men bij u belangstelling signaleert hier serieus mee aan de slag te willen.
Soorten Lidmaatschap

Shopper member
Gratis DHS Club lidmaatschap
Verdien rewardspunten bij de Clubshop Online Shopping Mall en deelnemende ClubBucks offline winkeliers
U krijgt een portaal pagina waarop u uw eigen aankopen en deelnemende winkels kan terug vinden.
optie om gratis associate member te worden.
Ideaal wanneer u kortingen wenst te verdienen op uw bestellingen bij onze online partners.
Associate member
Gratis DHS Club lidmaatschap als een Associate Member.
Verdien rewardpunten bij de Clubshop Online Shopping Mall en deelnemende ClubBucks offline winkeliers.
Verdien Pay Points vanuit aankopen van door u aangesloten DHS Club leden.
Kwalificeer als DHS Club VIP lid
Als een DHS Club Associate Member krijgt u een persoonlijk DHS Club member Portaal Pagina, compleet met rapporten
Ideaal wanneer u kortingen wenst te genieten bij de online winkels + een vergoeding verdienen wanneer u andere doorverwijst. ( vergoeding gebeurt enkel wanneer uw leden een aankoop maken. )
VIP Member
De beste en snelste manier om te kwalificeren om een VIP lid te worden en een netwerk inkomen te verdienen is om in te schrijven voor het ClubAdvantage lidmaatschap.
Verdien tot 50% meer kortingen dan een Member , bij aankopen via de Clubshop winkelcenter en deelnemende ClubBucks offline winkeliers.
Verdien Pay Points (commisies) vanuit aankopen van door u aangesloten DHS Club leden
Verdien geld door het verdienen van Pay Points over de aankopen van uw klanten organisatie.
Voor het bedrag van 49,95 dollar inschrijvingsgeld voor de maand waarin je VIP wordt. Je hebt onze “2 for 25” garantie – Van zodra je 2 VIPs persoonlijk gesponsord hebt kom je in aanmerking voor het Maandelijks Inkomen, met een gegarandeerd minimum van 25 dollar. Op die manier ben je meteen vrijgesteld van de betaling van je maandelijkse bijdrage. Immers die bijdrage wordt dan gewoon verrekend met je commissie.

Als VIP maak je deel uit van een team, heb je Team Coaches die je bijstaan bij het uitbouwen van je klantenkring en je zaak. Het ClubAdvantage Business Building System geeft je werkelijk alles wat je nodig hebt om je DHS zaak succesvol op te zetten. Het is een compleet pakket en omvat hulpmiddelen, informatieve rapporten, krachtige programma’s, een compleet stap voor stap trainingsprogramma en een ingebouwde managementstructuur.

Wanneer een lid uit die groep een aankoop doet of VIP wordt krijg jij extra Pay Points zodat je potentieel inkomen toeneemt.

Hoe meer je leert, hoe meer je verdient – Naarmate je klantengroep groter wordt en er meer aankopen worden gedaan binnen je klantengroep, krijg je steeds meer Pay Points en neemt ook je inkomen toe. Door de lessen te volgen in het E-Business Institute kan je zelfs een hoger maandelijks inkomen verkrijgen op de aankopen en inschrijvingen gedaan door de leden in je klantengroep. Dit maandelijkse inkomen is gebaseerd op het aantal Pay Points dat gerealiseerd wordt door je klantengroep elke maand. En er zijn geen begrenzingen op het maximum dat je kunt verdienen.

Kortom:
DHS is een betrouwbaar bedrijf alleen of je er succes mee hebt hangt sterk af van hoe ondernemend jezelf bent en hoe goed de begeleiding is die je krijgt. Er zijn veel mensen enthousiast begonnen en in de loop der tijd afgehaakt. Het nadeel van DHS is dat er zo enorm veel mensen mee bezig zijn, je hebt dus een grote concurrentie (al mag je dat eigenlijk niet zo zien) binnen de organisatie zelf. Maar wanneer je serieus en gedreven bent is het mogelijk om hier een leuk inkomen mee op te bouwen.

Het is ook zoals je kunt lezen in veel advertentie maar ook op de site zelf, het is geen snelrijk formule. Tot nu toe heb ik gemerkt dat er geen adertjes onder het gras liggen en geen kleine lettertjes ze zeggen gewoon zoals het is.
Daarbij, als je een member wordt, (gratis zonder verdere verplichtingen) kun je van leuke kortingen gebruikmaken bij aangesloten bedrijven. (om die lijst uit te breiden moet nog het nodige werk verzet worden) Als je een bedrijf aansluit dat krijg je van alle aankopen die daar gedaan worden provisie. Dus er zijn meer mogelijkheden dan alleen leden aanmelden. Je kunt je op verschillende terreinen specialiseren en je wordt daarbij ondersteund door DHS doormiddel van cursussen en begeleiding.

Je verdient op de aankopen van die mensen die jij hebt aangeworven.

Wij bevelen deze site aan voor meer informatie over:


http://www.webklik.nl/reneol


Met vriendelijke groeten,
René Oude Luttikhuis
DHS Club VIP Member
  
Prijs: €0
  
Naam: René Oude Luttikhuis
E-mail: Klik hier om E-mail te sturen naar de adverteerder
 
Woonplaats: Vasse
Provincie:
  
Geplaatst op:21-10-07 om 01:10:25
Verloopt op:29-01-70 om 01:01:00
 
Bekeken: 4948
Foto: Bekijk foto extern
 
 
Bod Plaatsen:
Bod in €:

Emailadres:
 
 
 
 
Geboden:Door:Datum:
Er is nog niet geboden op deze advertentie.
 
Breng een vriend op de hoogte van deze advertentie
Printbare versie van deze advertentie


 

Veiling website is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.